Frölunda logga svastika

Tänk om Frölunda backar – för att det är minst dåliga …

Tänk om Frölunda backar – för att det är minst dåliga alternativet? – RAKAPUCKAR.COM

3 feb. 2022 — Frölunda anklagas för plagiat av Hansdotters logga: “Alldeles för nära” … Det är ju rätt modigt att ha en svastika som klubbmärke.

Frölundas nya logga : r/sweden – Reddit

2 feb. 2022 — Absolut en värre logga än indianen. Den tidigare loggan känns energisk och skapar i mina ögon en kraftfull bild, vilket den nya loggan inte gör.

Fôlkvett o Limoncello on Twitter: “Replik till äcklet som tyckte …

8 juli 2020 — … indian som logga för ”alla i Europa” vet att det är västra Frölunda. … som helst anknytning till er klubb, mot en skön svastika istl?

Efter kritikstormen: Här är förslagen till Frölundas nya logga

Efter kritikstormen: Här är förslagen till Frölundas nya logga | SVT Nyheter

4 feb. 2022 — Frölunda skrotar sitt nya klubbmärke efter en massiv kritikstorm. … Dels har den av många associerats med en svastika.

Efter att Frölunda HC:s nya tänkte klubbmärke mötts av stark kritik från fansen beslutades det på ett extrainsatt klubbmöte i februari att föreningens nya klubbmärke ska röstas fram av föreningens medlemmar. På torsdagkvällen presenterades de tre förslag som medlemmarna kan rösta mellan.

Frölunda Hockey lanserar nytt gött klubbmärke som ser ut …

Frölunda Hockey lanserar nytt gött klubbmärke som ser ut som ett hakkors | Morgonposten

4 feb. 2022 — Bakgrunden är att hockeyklubben Frölunda HC sedan tidigare beslutat att ta bort indianen i sitt nuvarande klubbmärke och skapa en modern logotyp …

Hockeyklubben har planerat i två år för att ta fram ett nytt klubbmärke. Det gamla med en indian har fått kritik för att vara rasistiskt. Men det nya klubbmärket ser misstänkt likt ut ett hakkors.

Stark kritik mot Frölundas nya klubbmärke – DN.SE

Jimmy Håkansson’s tweet – “Kul att Frölunda Hockey bytte …

Ingen annan utväg för Frölunda än att skrota nya klubbmärket

Jimmy Håkansson’s tweet – “Kul att Frölunda Hockey bytte logga från den kontroversiella indianen till den inte lika kontroversiella svastikan ” – Trendsmap

Ingen annan utväg för Frölunda än att skrota nya klubbmärket | Anders Lindblad | SvD

KRÖNIKA. Frölunda HC backar om den kritiserade loggan. Det fanns ingen annan utväg efter de senaste dagarnas storm. Nu måste styrelsen dra nytta av supporterkraften – och göra om, göra rätt.

Keywords: frölunda logga svastika